Kolmapäeviti saab Lasnamäe Uisupargis tasuta rulluisuslaalomit sõita

Kolmapäeviti, 24. ja 31. augustil kl 19.30st 22.00ni on huvilistel võimalus proovida rulluisuslaalomit. Üritus on tasuta, kuid kaasas peavad olema oma rulluisud ja turvavarustus.

„Ainulaadses Tondiraba pargi rulluisupargis saab reedest pühapäevani sõita oma rulluiskudega või võtta rendile retrouisud, mis omakorda ei nõua erilist väljaõpet. Neil inimestel, kes aga otsivad midagi ekstreemsemat, on nüüdsest olemas võimalus kolmapäeviti end proovile panna rulluisuslaalomil,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

„Kolmapäevane rulluisuslaalom ei ole oma olemuselt trenn, vaid tasuta sportliku vaba-aja veetmise võimaluse loomine kõikidele huvilistele. Sellegipoolest on kohal professionaalsed rulluisutreenerid ja rulluisusportlased, kes jagavad nõuandeid ja nippe, kuidas paremini ja ohutumalt rulluisutada,“ ütles  Eesti Rulluisuliidu juhatuse liige Erki Kullap.

Lisaks algajatele on 24. augustil oodatud Rulluisuparki ka need rulluisutajad, kelle jaoks slaalom ei ole uus asi. Alal seatakse üles ka kiirslaalomi ajavõtusüsteem ja kõik huvilised saavad oma oskused proovile panna kiirslaalomi rajal. Kõikide kiirslaalomi ajasõidus osalejate vahel loosib SEBA Rulluisupood – www.rulluisud.ee välja ülivinged LED rulluisurattad, mis panevad sinu rulluisud pimedas särama ja teevad su teistele liiklejatele kaugelt nähtavaks.

Üritusi korraldab Eesti Rulluisuliit koostöös Uisupargi, SEBA Rulluisupood ja Lasnamäe Linnaosa Valitsusega.

Kolmapäevane rulluisuslaalomi Facebooki event: https://fb.me/e/25d9cdzOG